Opprett event for gratis

Søndagen under barnehelgen på Black Box teater!

Black Box teater
Marstrandgata 8, Oslo
Vis på kart
25 oktober 2020
15:00 - 19:00
Tidssone: Stockholm, GMT+02.00
Arrangør
Black Box teater
Påmelding
Dette arrangementet har allerede funnet sted.
Sted
Black Box teater
Dato
25 oktober 2020
Tid
15:00 - 19:00
Tidssone: Stockholm, GMT+02.00

Søndagen under barnehelgen på Black Box teater!

Velkommen til søndagen under barnehelgen på Black Box teater – en helg dedikert til barneforestillingen Scene! Art med Sagliocco Ensemble, og andre aktiviteter for barn og voksne! Flere aktiviteter annonseres på blackbox.no!

På denne påmeldingssiden kan du melde deg på de to arrangementene vi har på plakaten denne søndagen: Parykkverksted med Victoria Duffee og barnedans med DJ Heiki! GRATIS INNGANG!

 

Parykkverksted med kunstneren Victoria Duffee
Søndag 25. oktober / 15.00–15.45 
Foajé
Gratis inngang
For barn 6+ og voksne 

Vi lager og styler morsomme parykker og frisyrer av garn og stoff sammen med kunstneren Victoria Duffee! Med forestillingen Scene! Art som bakteppe, lar vi oss inspirere av ulike scenepersonligheter og karakterer!


Barnedans med DJ Heiki 
Søndag 25. oktober / 15.00–17.00 
Foajé
For barn 6+ og voksne 

Når parykkene er klare, gir vi liv til fantasikarakterene våre på dansegulvet. DJ Heiki inviterer alle til å danse og prøve ut sine nye personligheter!


NB! Vi har 10 plasser til hvert av arrangementene (10 til parykkverkstedet og 10 til barnedansen), og alle disse er forbeholdt barn. Dersom du reserverer én plass, tilsvarer dette ett barn i følge med én voksen. Voksne kan vente i kaféområdet eller delta sammen med barnet. Dersom det blir fullt og dere er flere voksne i følge med hverandre, er dere velkomne til å vente i kaféområdet. 

NB 2! Når du har meldt deg på, vil du motta en e-post fra Invajo med en bekreftelseslenke. Husk å bekrefte at du kommer ved å trykke på denne lenken! 

VIKTIG INFO: Vi følger selvsagt reglene for smittevern ved teatret, så du kan føle deg trygg her hos oss.
Klikk her for informasjon og retningslinjer for ditt besøk ved Black Box teater.