Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
27 januari - 26 maj 2021
Tid
18:30 - 20:30

Intresseanmälan för diagnosspecifika samtalsgrupper

När ett barn drabbas av cancer blir det stora förändringar i tillvaron för hela familjen.

Inte bara det sjuka barnet drabbas, utan även föräldrar, syskon, släkt och vänner. Alla i barnets omgivning påverkas både känslomässigt och socialt. Alla får en ny verklighet att förhålla sig till. 


Digitala samtalsgrupper

Barncancerfonden erbjuder idag digitalt samtalsstöd till drabbade familjer när livet känns svårt. Detta stöd kommer nu att utökas med diagnosspecifika samtalsgrupper för föräldrar som har barn under behandling, eller har avslutat sin behandling.

I många av våra möten med barncancerdrabbade familjer får vi med oss att det saknas en plats för samtal mellan föräldrar som har barn med samma diagnos. Därav erbjuder vi nu en mötesplats där föräldrar kan dela erfarenheter och få prata med någon som förstår vad man som familj går, eller har gått, igenom.

Barncancerfondens sex lokala föreningar planerar för att starta samtalsgrupper redan i början av 2021. Vi behöver nu relevant information från er för att vi skall kunna bilda diagnosspecifika samtalsgrupper.

Fyll i formuläret för intresseanmälan, så återkommer vi till er under början av 2021 med information om kommande grupper.

Är intresset stort kan du få ytterligare frågor från oss gällande ert barns diagnos. Allt för att vi skall kunna forma samtalsgrupper som passar er bäst.

Hur kommer grupperna att se ut, och var och när ses vi?

Vi kommer att träffas digitalt i mindre grupper med en värd från Barncancerfonden. Vi planerar att ses kvällstid en gång i månaden under fem tillfällen. Varje träff varar ett par timmar.

Det enda du behöver för att delta är en mobiltelefon, surfplatta eller dator.


Varmt välkommen att anmäla ditt intresse i formuläret nedan. Om du fyller i det redan nu så hjälper du oss i planeringen, tack.