Invajo - Events tool
Arrangör
Barncancerfonden Södra
Plats
Tjörnarp
Datum
7 maj - 3 september 2021
Tid
00:00 - 23:59

Sommarvistelser för Vi-som-mist

 

Lämna vardagen och njut av lugnet vid våra sjöstugor i Tjörnarp! Nu har vi reserverat en helg och två sommarveckor för Vi-som-mist-familjer.

Våra sjöstugor i Tjörnarp ligger vid den vackra och rogivande Tjörnarpssjön, och här finns möjlighet för fem familjer att hyra. I menyn till höger hittar du mer information om priser för Tjörnarp.

Under några helger och veckor under sommarsäsongen har vi reserverat våra stugor särskilt för Vi-som-mist-familjer. Detta för att ge dig och din familj en möjlighet att komma iväg till lite lugn och ro, samt kunna träffa andra familjer i samma situation.

OBS! Detta är ett tillfälle att i en lugn och rogivande miljö träffa andra familjer i samma situation. Barncancerfonden Södra kommer inte att arrangera några särskilda aktiviteter eller närvara under helgen.

Datum
   - 7-9 maj (fredag-söndag)
   - 2-9 juli (fredag-fredag)
   - 27 augusti - 3 september (fredag-fredag) OBS! Endast för medlemmar i Barncancerfonden Södra

Hur anmäler jag mig?
Fyll i anmälan nedanför inbjudan. 

På grund av nya regler gällande vår försäkring och brandsäkerheten på våra rekreationsanläggningar behöver vi namn på alla de som kommer att bo på anläggningen medan du hyr den. Detta är helt och hållet för din och din familjs säkerhet – för att vi ska veta vilka som befinner sig på anläggningen ifall olyckan skulle vara framme. Om du redan nu vet vem du kommer att resa med, ber vi dig därför att ange namnen på dessa i din ansökan.

Efter din intresseanmälan kommer du att få en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan via mail. Du kommer att få besked om du blivit tilldelad en plats via mail.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Sommarvecka i juli för Vi-som-mist
18 juni 2021 (23:59)
Stängd
Sommarvecka i augusti för Vi-som-mist (OBS! Endast för medlemmar i Barncancerfonden Södra!)
23 juli 2021 (23:59)
0
Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.