Invajo - Events tool

Om anestesi. Konsten att söva ett friskt eller sjukt djur.

AniCura Kumla Djursjukhus
Företagsgatan 7, Kumla
Visa på karta
27 februari 2020
18:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
AniCura Kumla Djursjukhus
Boka/OSA
Plats
AniCura Kumla Djursjukhus
Datum
27 februari 2020
Tid
18:00 - 19:00

Om anestesi. Konsten att söva ett friskt eller sjukt djur.

Många djurägare har någon gång varit tvungna att söva sitt djur. Du lämnar in djuret på kliniken eller djursjukhuset och hämtar det oftast på eftermiddagen samma dag, men vad är det egentligen som händer där emellan? På djursjukhuset söver vi dagligen patienter som är i behov av operationer eller annan vård som de inte kan få vid vaket tillstånd.

Vår Legitimerad Djursjukskötare Camilla och Djurvårdare nivå 3 Evelina kommer under kvällen att berätta mer om anestesi, sövning och övervakning. De kommer att svara på frågor som t.ex. Hur söver vi ett djur? Vilka risker finns det med att söva? När måste vi söva ett djur? Vem får söva? med flera.

Vid anmälan här nedan kommer ni också själva att kunna skicka in egna frågor om vad ni önskar få svar på.


Kvällens föreläsare:
Camilla Hiding, Legitimerad Djursjukskötare

camillahidingredigerad.jpg
Camilla jobbar som legitimerad djursjukskötare hos oss i Kumla. Hon jobbar på flera olika avdelningar men oftast hittar vi Camilla på operationsavdelningen där hon förbereder, söver och övervakar djuren innan, under och efter operation. Hon har även ett speciellt intresse för tänder.


Evelina Becic, Djurvårdare nivå 3

evelinabecicidjurvardare.png
Evelina jobbar som djurvårdare på nivå 3 här i Kumla. Nivå 3 innebär att hon har gått en extra utbildning för att få kompetens till att söva och övervaka djuren på djursjukhuset. Evelina är också gruppledare för akuten där hon också trivs som bäst.

 

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika. 


Anmälan är bindande och väljer du att anmäla dig men inte dyker upp tillkommer en kostnad på 150:- 

Varmt Välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
New event 2020-01-24
25 feb 2020 (23:59)
0
AniCura använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av AniCura. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, AniCura samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.